De streek

Op één dagje autorijden of luttele uren treinen ben je in Zuid-Charentes. Een prachtige, zonnige streek, op een zucht van Bordeaux. Het is hier dat we karaktervolle villa’s aanbieden rond de 250.000 euro, veelal met zwembad én instapklaar. Als je altijd al hebt gedroomd van een eigen plek in het zuiden, voor jezelf en je familie, om vrienden uit te nodigen, om te verhuren … dan zal ons aanbod je vast en zeker verrassen.

Begeleiding van A tot Z

Een tweede verblijf in het buitenland is zalig. Als je je tenminste goed laat begeleiden door iemand die er veel van weet. Daarom werken we nauw samen met Vlamingen Jan en Griet die in Zuid-Charentes een eigen immokantoor hebben, ImmoSud. De voorbije jaren hebben zij al vele andere Vlamingen geholpen met de administratieve, juridische, fiscale en financiële kant van hun aankoop, én ze spreken jouw taal.
 
Jouw villa als B&B of vakantiewoning verhuren, door jezelf of een lokale beheerder? Jan en Griet gaan je daarbij perfect helpen om zoveel mogelijk boekingen te verkrijgen.

Ons aanbod

In nauwe samenwerking met Jan en Griet kiezen we karaktervolle woningen en villa’s, veelal met zwembad en bij voorkeur instapklaar. Vind je in ons aanbod villa’s die jou bekoren? Heb je specifieke verlangens? Wens je meer informatie? Neem gerust contact via immosud@telenet.be of bel 016/203000.
 
foto: Onze BBQ met alle Vlamingen die onder meer via Immo3000 een villa hebben gekocht: een jaarlijks, hartverwarmend feest!
 

Weergave op kaart

MAREUIL

Prijs : € 336 000

MONTMOREAU ST CYBARD

Prijs : € 212 000

PILLAC

Prijs : € 495 075