Immo3000, dat is vast & zeker goed gekozen

Immo3000 werd opgericht door burgerlijk ingenieur Willem Vandevelde. Dankzij zijn expertise en marktkennis groeide het kantoor op korte tijd uit tot een gevestigde waarde in en rond 3000 Leuven. In 2023 vierden wij ons 15-jarig bestaan.
Vandaag bestaat onze werking reeds uit 2 kantoren met 7 gemotiveerde collega’s.

Immo3000 heeft zo zijn eigen aanpak, wat resulteert in snelle resultaten en vooral tevredenheid van eigenaars én kopers. Een sterke communicatie, laatste nieuwe marketing technieken en een nauwe vertrouwensrelatie met onze klanten zorgen vast en zeker voor een aangenaam verkoop of verhuur proces.

WIJ STAAN VOOR 

  • een volledige en correcte dossiersamenstelling, vanaf dag 1
  • een correcte vaste prijzen-policy die resulteert in een slaagpercentage van +90%
  • een doelgroepgerichte, verregaande en smaakvolle communicatie-aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele partners. 
  • een hecht team van gemotiveerde en opgeleide collega's, geboren en getogen in en rond Leuven
  • zorgvuldig georganiseerde bezoekdagen waarbij we kandidaat-kopers persoonlijk 1-op-1 ontvangen 

Eerste stap naar mijn nieuwe woning

U zoekt een nieuwe thuis ?

Bent u op zoek naar de ideale woning in Leuven, een bouwgrond in Lubbeek, een huis in Oud-Heverlee, een villa in Linden, een appartement in Kessel-Lo of een investering in en rond 3000 Leuven? Bij vastgoedkantoor Immo3000 kan u terecht voor:

Verkoop

Immo3000 specialiseert zich in de verkoop van appartementen, studio's, villa's en bouwgronden in en rond 3000 Leuven.
Wij zijn onder meer actief in de omgeving van Kessel-Lo, Leuven, Linden, Oud-Heverlee, Heverlee, Blanden, Lubbeek, Herent, Wijgmaal, Wilsele, Winksele, Holsbeek, Pellenberg, …
Bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis? Bekijk dan zeker eens ons actueel aanbod appartementen, villa’s, woningen en bouwgronden te koop.
 

Verhuur

Naast een uitgebreid aanbod te koop biedt Immo3000 in zijn portefeuille ook regelmatig panden te huur aan. Wenst u een woning op langere of korte termijn te huren, neem dan eens een kijkje in ons aanbod appartementen, studio’s en woningen te huur.