U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Immo3000 uw vaste waarde in en rond Leuven


Waarom werken met Immo3000 ?

Een vastgoedtransactie is een heel belangrijke stap in ieders leven, of het nu voor aankoop, verkoop of huur is.  

Het gaat immers over heel wat geld en een pand en/of verhuis heeft ook dikwijls een emotioneel aspect.  Dergelijke acties worden dan ook best door een professioneel makelaar begeleid.

Immo3000 is zich, met zijn bijna 10 jaar ervaring, ten volle bewust van de verschillende aspecten die bij een aankoop of verhuur komen kijken en wordt dan ook regelmatig door eigenaars, kopers en investeerders gekozen omdat : 

 • Immo3000 steeds voor een volledige en correcte samenstelling van uw dossier zorgt, met complimenten van vele notarissen als gevolg.
 • alle medewerkers van Immo3000, zowel van het kantoor in Linden als dat in Leuven, wonen zelf in en rond 3000 Leuven en kennen dus niet alleen de technische kant van een pand, maar ook haar directe omgeving.
 • Immo3000 werkt met een uniek principe van vaste prijzen. Dankzij deze 'meteen-raak-policy' scoren wij regelmatig sneller resultaat aangezien alle partijen duidelijk weten waar ze aan toe zijn.
 • Immo3000 een kantoor is dat ernaar streeft om, naast de gebruikelijke publiciteit, steeds innovatief en creatief te zijn dankzij :
  • een druk gevolgde Facebook pagina (www.facebook.com/immo3000),
  • een moderne mobielvriendelijke website, 
  • onze krachtige "U weet het als eerste" mailing die naar meer dan 4.000 ingeschreven zoekende klanten wordt verstuurd en
  • het gebruik van allerlei nieuwe camera en fotografische technieken zoals een Drone of 'Steadycam' (www.vimeo.com/immo3000) .

Kortom, Immo3000 staat bekend voor "duidelijk, degelijk en daden". 

Wenst u ook vrijblijvend een waardebepaling van uw woning te laten maken door ons team van professionals? Contacteer dan zeker een van onze kantoren.

Ons team van erkende vastgoedmakelaars staat steeds tot uw beschikking om ook uw wens tot een resultaat te brengen.


U zoekt een nieuwe thuis ?

Bent u op zoek naar de ideale woning in Leuven, een bouwgrond in Lubbeek, een huis in Oud-Heverlee,
een villa in Linden, een appartement in Kessel-Lo of een investering in en rond 3000 Leuven? Bij vastgoedkantoor Immo3000 kan u terecht voor:
 

Verkoop

Immo3000 specialiseert zich in de verkoop van appartementen, studio's, villa's en bouwgronden in en rond 3000 Leuven.
Wij zijn onder meer actief in de omgeving van Kessel-Lo, Leuven, Linden, Oud-Heverlee, Heverlee, Blanden, Lubbeek, Herent, Wijgmaal, Wilsele, Winksele, Holsbeek, Pellenberg, …
Bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis? Bekijk dan zeker eens ons actueel aanbod appartementen, villa’s, woningen en bouwgronden te koop.
 

Verhuur

Naast een uitgebreid aanbod te koop biedt Immo3000 in zijn portefeuille ook regelmatig panden te huur aan. Wenst u een woning op langere of korte termijn te huren, neem dan eens een kijkje in ons aanbod appartementen, studio’s en woningen te huur.
 

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis en wenst u een specialist die dagelijks met vastgoed bezig is mee te nemen om u te adviseren ? 
Had u graag een neutrale en professionele opinie om uw eigen analyse aan te vullen ? 

Dan kan onze zaakvoerder u helpen : Willem Vandevelde is ingenieur en erkend makelaar van opleiding en is met zijn ervaring in staat om uw potentiële aankoop te analyseren op een rationele, onafhankelijke manier.
Een aankoop is immers één van de belangrijkste en waarschijnlijk ook duurste beslissingen in uw leven.

U wordt daarbij door Willem geadviseerd op : 

 • Technisch vlak : hoe is de algemene staat van het pand, wat zijn de aandachtspunten ?
 • Administratief vlak : wat vertellen de attesten, wat ontbreekt er in het dossier, wat zijn bv de beslissingen van de mede-eigendom, wat staat er allemaal (niet) in de (aankoop)documenten die u worden voorgelegd ? 
 • Financieel vlak : wat is de werkelijke waarde van het pand dat u wenst te kopen ? Wat zijn de referentiepunten in de omgeving van vergelijkbare panden ?

Indien gewenst wordt u eveneens bijgestaan in de onderhandelingen met de verkopende partij.

 

Bij de aankoop van een woning of het ondertekenen van een huurcontract komen vaak heel wat vragen naar boven.
Daarom staan onze beide kantoren in Linden (016/603000) en Leuven (016/503000) steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.


Meer weten ? U kan ons vrijblijvend consulteren via 016/603000 (Linden) of 016/503000 (Leuven)

Wij hopen u alvast te mogen ondersteunen in uw zoektocht .

Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven