Vraag hier je gratis waardebepaling aan


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen

De waardebepaling

Hoe pakt immo3000 dat aan

Bezoek aan de woning/appartement

De regio verantwoordelijke van immo3000 plant samen met u een plaatsbezoek in bij het pand en voert tijdens een rondgang in de woning een gedetailleerde opmeting uit. Tijdens deze ontmoeting licht onze collega u ook even toe wie we zijn, waar we voor staan en hoe wij u het best kunnen ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte koper of huurder.

Marktonderzoek

Onze collega werkt de uitvoerige waardebepaling uit, ter plaatsen of op kantoor.
Nadien wordt deze gematcht met de lokale markt aan de hand van een omgevingsanalyse. Dankzij de +15 jaren ervaring en de vele transacties die immo3000 al heeft mogen ondersteunen hebben wij een erg goede kijk op de referenties in uw buurt. Uiteraard is iedere woning uniek en daarom werken wij steeds met een berekende waarde en zijn onze waardebepalingen niet uit de lucht gegrepen.

Bespreken van de schatting

Tot slot bespreken we de gedetailleerde waardebepaling bij een kop koffie op kantoor of bij uw thuis. Onze collega geeft u een woordje uitleg over het tot stand komen van de waardebepaling en overloopt samen met u ons plan van aanpak. Een goede vertrouwensrelatie tussen makelaar en eigenaar ligt voor ons namelijk aan de basis van een succesvolle verkoop.

Wat na de waardebepaling

Tevreden over onze geleverde diensten? Dan begeleiden wij u samen door onze opdracht tot verkoop en starten wij de aanmaak van het verkoopsdossier voor u op.