Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Bent u op zoek naar een klassewoning die nét iets origineler is ? Dit beschermd erfgoed in het groene hart van Linden is net via opbod te koop via FedNet (overheid). Omgeven door een wel zéér ruime tuin , pal in het centrum én met een eigen garage biedt deze prachtige pastorie veel mogelijkheden maar vooral véél ruimte. Uiteraard dient uw bestemming getoetst te worden met Onroerend Erfgoed. Het pand is gelegen op 5km van Leuven. Immo3000 werd aangeduid als Key-Point voor de bemiddeling in de verkoop van dit historisch erfgoed. Ons kantoor heeft ondertussen het volledige dossier met alle info over de afmetingen/voorwaarden ontvangen, de officiële biedingsprocedure van dit gemeentepatrimonium is gestart en duurt slechts enkele dagen. Opgelet : de aangeduide prijs is de instelprijs van de biedprocedure. Meer info over de bezoeken en de methode van bieden kan u bekomen via mail of via 016/603000 .

Algemeen

Adres:Gemeentestraat 23
Linden
Referentie:2017_LIN099W
Prijs:Verkocht
Type:Pastorie
Perceeloppervlakte:1.828 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

WC:1
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Garage:1 (2 plaatsen)
Garage Types:Vrijstaand steen

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 676
Kadastrale Oppervlakte:1.828 m²
EPC Index:863,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geïnventariseerd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht