Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

** IN OPTIE ** Zoekt u een bouwgrond te koop in de Ardennen, met een fantastisch zicht op de vallei en op de plaats waar Napoleon Bonaparte Belgie binnen trok op weg naar Waterloo ? Dit is een mooie omgeving met in de buurt veel gelegenheid tot wandelen, vissen, kortom ontspannen. De grond is gelegen in een rustige doodlopende straat in Leval-Chaudeville (met zijn restaurant La Vieille Auberge), vlakbij Beaumont waar je alle nodige winkels vindt. In de buurt liggen Thuin (met zijn fantastisch zicht op een meanderende rivier), Chimay (de échte trappist) en Lac de l'Eau d'Heure (met al zijn watersporten). Ideaal dus om van te genieten met je gezin, maar ook geschikt voor het bouwen van een vakantieverblijf om te verhuren.
De grond zelf is 2651 m2 met een straatbreedte van 36 m. We tonen ook enkele foto's van de recente huizen van uw toekomstige buren, het is dus zeker geen buurt met oude chalets.
Interesse ? Bel ons op 016/603000 of stuur uw gegevens via onze website en we bezorgen u alle benodigde informatie. De prijs van deze mooi gelegen bouwgrond ligt vast op 35.000 €, wat neerkomt op geen 15 eur/m2.

Algemeen

Adres:Chemin Forestier 20
Leval-Chaudeville
Referentie:2018_BEAU001WN
Prijs:Verkocht
Type:Grond
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:2.651 m²
Perceelbreedte:36 m
Perceeldiepte:75 m
Type constructie:Traditioneel

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:2.651 m²
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht