Helaas, dit pand is verhuurd!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Immo3000 heeft deze grote kantoorruimte te huur in het centrum van Linden, rustig gelegen in het groen en op slechts enkele kilometers van het centrum van Leuven. Het kantoor bestaat uit een grote open ruimte (9m x 12m) met ingemaakte kasten. Een ruimte met keuken en stockage vult het geheel aan. In de inkomhal is er een toilet aanwezig met lavabo. Er is een ruime parking aanwezig voor zowel personeel als bezoekers. Op wandelafstand bevindt zich een bushalte, ontspannen (of wie weet een team building ?) kan in de aangrenzende bossen.
Het geheel is via een oprijlaan te bereiken. Het gebouw beschikt over bijzonder veel zonnepanelen , een regeling kan getroffen worden met de eigenaar voor het aanleggen van laadpalen. Kosten zoals bijdragen in KI en verwarming zijn te overleggen met de eigenaar, er is een eigen teller voor elektriciteit.
Deze ruimte is ideaal voor een kindercrèche, een boekhoudkantoor, een advocaatpraktijk, een kinesistpraktijk, management coaching, webbuilders...
Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer het kantoor via 016/603000 of via info@immo3000.be.

Algemeen

Adres:Nachtegalenstraat 10
Linden
Referentie:2022_LIN179NN
Prijs:Verhuurd
Type:Kantoor
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd