Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

** VERKOCHT ** Zoek je een budgetvriendelijke woning met werk maar ook met véél plaats en een grote tuin ? Dan is deze woning te koop voor jou in Nieuwrode centrum : op het gelijkvloers heb je een grote ruimte van 7m breed en 12m diep die je naar eigen inzicht kan herinrichten (CV en keuken en toilet aanwezig). Via het grote raam achteraan heb je zicht op het terras en de ruime tuin. Op de eerste verdieping vind je opnieuw een hele grote ruimte van 7m breed en 9m diep , waar je gemakkelijk 2 zeer grote slaapkamers en een heel grote badkamer kan in realiseren. Als je een trap steekt naar de zolder kan je nog eens 2 tot 3 extra slaapkamers bij maken. Er is al overal dubbel glas en een CV op mazout. Uiteraard kan je de woning ook in zijn huidige inrichting als handelsruimte gebruiken en erboven wonen en slapen.
Interesse ? Bel 016/603000 voor een afspraak.
Ook eigenaar met plannen voor de verkoop of verhuur van uw huis of appartement of bouwgrond ? Bel ons gerust op 016/603000 (team Linden) of 016/503000 (team Leuven) voor vrijblijvend advies, de koffie staat klaar.

Algemeen

Adres:Dorp 42-A
Nieuwrode
Referentie:2020_NIEUW014WN
Prijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:391 m²
Bebouwde opp.:84 m²
Bewoonbare opp.:210 m²
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:4

Wettelijke gegevens

EPC Index:583,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht