Immo3000 biedt met plezier voor een zeer interessante prijs deze nieuwbouw appartementen aan in het zonnige Spanje aan de Costa Blanca (Alicante) :
Voor deze prijs heb je bv in dit project 80 m2 leefruimte met 2 slaapkamers + 2 badkamers , het appartement is volledig gemeubileerd en witgoed is inbegrepen. Verder bieden we daarvoor een eigen groot terras en een ondergrondse parkeerplaats, in het project vind je nog een gezamenlijk zwembad en een wellness center met sauna, jacuzzi en gym.
Wens je ook als hardwerkende mens een plek om regelmatig te gaan ontspannen of zelfs permanent te gaan wonen ?
Wil je telewerken of zaken doen vanop een veel aangenamere plek , zonder stress , vanop je zonnige terras ? En dat allemaal voor deze ongelooflijke prijzen ?
Maak dan een afspraak met Immo3000 op 016/203000 en we bekijken samen wat voor jullie belangrijk is en wat we kunnen aanbieden dat perfect bij jullie past.
Alvast een voorsmaakje van wat voordelen : BTW is slechts 10% - gematigd klimaat, niet te warm / nooit koud - veel goedkoper eten en leven dan in ons Vlaanderen - zelf exclusief gebruiken of deels verhuren? kies maar
Immo3000 is alvast ter plaatse geweest om alles te controleren en wij hebben gezien dat het aanbod correct , ruim en kwalitatief is, en dat de werken ook al volop gestart zijn (zie foto's).
Deze appartementen zijn gelegen in Guardamar, op slechts 3 km van de zee en direct naast het natuurreservaat Laguna Salada de la Mata.
Dit is een voorbeeld van een appartement van 80m2 en terras 20m2 (er zijn ook penthouses en begane grondappartementen met 2 of 3 slks) - groot zwembad - alles kortbij , zowel zee, winkels en ontspanning
Hoe geraak je aan je droomstek ? Bel ons voor een kennismakend gesprek, en je wordt uitgenodigd door ons team ter plaatse, Dirk en Huub, die jullie afhalen aan de luchthaven, voor alles zorgen en met jullie rond rijden naar panden die perfect voor jullie geschikt zijn. Overnachten kan ook in onze studio die we gratis ter beschikking stellen en die op slechts 20m van zee en wandelpromenade met tal van restaurants ligt.
Ongetwijfeld ben ook jij op slag overtuigd !

Woonopp.
80 m²
Slaapkamers
2
Garage
Ja

Algemeen

Adres:Gemeentestraat 16
Lubbeek
Referentie:2022_SPANJE1_GUA
Prijs:€ 219.000
Type:Woning
Bewoonbare opp.:80 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2023
Op verdieping:0
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:20 m²
Garage:1
Garage Types:Parkeerkelder, Parkeerplaats

Comfort

Gemeubeld:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Lubbeek
Gemeentestraat 16

Prijs : € 219 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Lubbeek
Gemeentestraat 16

Prijs : € 219 000

Lubbeek
Gemeentestraat 16

Prijs : € 219 000