Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Immo3000 heeft dit vernieuwbouwproject te koop in de Brusselsestraat in centrum Leuven. Residentie Bruzz is een project waarbij het originele pand volledig vernieuwd zal worden met hoogwaardige materialen. Met oog op een hoogwaardige totaalrenovatie conform de wetgeving is men hier aan de slag gegaan. Het dak zal volledig vernieuwd en geïsoleerd worden, de ramen zullen vervangen worden door aluminium exemplaren en ook de houten tussenvloeren zullen een grondige vernieuwing ondergaan. De units zelf worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen (zoals parketvloer) en kennen een strakke en moderne uitstraling. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Vanop het gelijkvloers hebben de studenten toegang tot de gemeenschappelijke keuken, die uitgeeft op een buitenruimte met fietsenstalling. Omdat we zo sterk geloven in de verhuurbaarheid van dit project, zal er door de ontwikkelaar nog een bijkomende verhuurgarantie aangeboden worden voor het gehele eerste academiejaar.

Kenmerken:
- Vernieuwbouw met hoogwaardige materialen
- Conforme studentenkamers tussen 15,35m² - 23,12m²
- Elke kamer met eigen sanitair (toilet, douche en lavabo)
- Volledig ingericht met bed, bureau, bureaustoel, gordijnen, kleerkast, koelkast en ontbijtblok met combi microgolfoven
- Moderne keuken (met 2 vuren)
- Buitenruimte met private fietsenstalling achteraan
- Verhuurgarantie aangeboden voor het eerste academiejaar

Ben je op zoek naar een 'plug-and-play' investering of een plekje voor de eigen zoon/ dochter in het centrum van Leuven? Neem gerust contact op met Niels van immo3000 en bezoek de werf en een model-vernieuwbouw om nog nét die laatste twijfels weg te nemen.

Algemeen

Adres:Brusselsestraat 198/0201
Leuven
Referentie:2023_LEU1250201
Prijs:Verkocht
Type:Studentenkamer
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Perceeloppervlakte:69 m²
Bewoonbare opp.:15 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1942
Renovatiejaar:2023

Indeling

Kamers:1
Slaapkamers:1
Tuin:Ja

Comfort

Gemeubeld:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht