Immo3000 heeft deze grote kantoorruimte te huur in het centrum van Linden, rustig gelegen in het groen en toch op slechts enkele kilometers van Leuven Station. Indeling : inkomhal met apart toilet, grote open space 9m x 12m met ingemaakte kasten, aangevuld met een ontvangstruimte/vergaderlokaal en een groot directiebureau, eveneens met ingemaakte kasten. Een ruimte voor keuken en stockage vult het geheel verder aan. Buiten heb je een ruime parking voor zowel personeel als bezoekers. Op wandelafstand bevindt zich een bushalte, ontspannen (of wie weet een team building ?) doe je in de aangrenzende bossen.
Het geheel is via een oprijlaan te bereiken en gelegen in het rustige groen. Het gebouw beschikt over bijzonder veel zonnepanelen , een regeling kan getroffen worden met de eigenaar voor het aanleggen van laadpalen. Kosten zoals bijdragen in KI en verwarming te overleggen met de eigenaar, eigen teller voor elektriciteit.
Om uw gewenste bestemming te valideren dient u zich te wenden tot Stedenbouw Lubbeek, wij denken aan een grote kindercrèche, boekhoudkantoor, advocaat, kinesist, management coaching, webbuilders enz.
Voor meer info en een plaatsbezoek, gelieve uitsluitend het kantoor te bellen op 016/603000.
Bent u ook eigenaar met plannen ? Bel dan 016/603000 (team Linden) of 016/503000 (team Leuven) of 016/203000 (team nieuwbouw) voor een verkennend gesprek, de koffie staat klaar.

Algemeen

Adres:Nachtegalenstraat 10
Linden
Referentie:2022_LIN179
Prijs:€ 1.300/maand
Type:Kantoor

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Linden
Nachtegalenstraat 10

Vraagprijs : € 1 300 /maand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Linden
Nachtegalenstraat 10

Vraagprijs : € 1 300 /maand

Linden
Nachtegalenstraat 10

Vraagprijs : € 1 300 /maand