U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3012 Wilsele

Omschrijving

** VERKOCHT ** WILSELE ruime hoeve / handelspand

** VERKOCHT ** Immo3000 biedt deze mooie hoeve te koop aan in Wilsele. Momenteel is ze ingericht als zeer ruim handelspand met bijgebouwen voor atelier en stockage, maar u kan ze eventueel verder afwerken als zeer grote woning of wie weet opsplitsen in meerdere woningen. Dit dient uiteraard door u met Stedenbouw Leuven overlegd en gegund te worden.
Vandaag is het pand als volgt ingedeeld : u komt binnen in een zeer ruime en lichtrijke handelsruimte (momenteel antiekwinkel), met annex 2 buros. Op de eerste verdieping boven die winkelruimte is er nog een tweede expositieruimte.
Boven de 2 buros zijn nog 2 verdiepen, waarvan één momenteel ingericht als appartement en het verdiep erboven is een ruime niet-ingerichte zolder.
Het hoofdgebouw heeft een recent Sarkin dak met dus prima isolatie, verwarming gebeurt met CV op gas, de rest van de gebouwen is aan een grondige opknapbeurt toe. Achter het hoofdgebouw is er een ruime binnenkoer (met toegang langs een zijstraat van de Aarschotsesteenweg), met aansluitend 4 grote ateliers , met daarboven nog ongebruikte zolders. Een ideale commerciële ligging op korte afstand van het rond punt van Rotselaar, maar even goed een goede bereikbaarheid van Leuven (apart fietspad, voldoende parkeergelegenheid) voor uw woning(en).
Interesse ? Bel ons kantoor te Linden (016/603000) voor een afspraak.
Bent u zelf ook eigenaar met plannen tot verkoop ? Bel vrijblijvend naar 016/603000 (kantoor Linden) of 016/503000 (kantoor Leuven) of 016/203000 (nieuwbouw), de koffie staat klaar voor u.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven