U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3012 Wilsele

Omschrijving

WILSELE Karaktervolle en ruime woning met grote tuin (VERKOCHT)

(VERKOCHT IN 2016) Bent u op zoek naar een leuke woning met een grote tuin, maar u wilt niet te ver van Leuven wonen? Deze woning is gelegen op enkele minuten van Leuven-centrum, kort bij de oprit van de E314, het provinciaal domein, de vaart, .... achteraan de tuin loopt de Dijle, kortom een zeer goede ligging.
De woning beschikt over een moderne en volledig uitgeruste keuken. Via de keuken kom je in een zeer gezellige eetplaats die uitgeeft op de ruime en zeer zonnige woonkamer. De ruime hal met een wasplaats en toilet geeft toegang tot de kelder. Via de karaktervolle trap gaat u naar de eerste verdieping waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden. Op de 2de verdieping heeft u een derde slaapkamer, een volledige vernieuwde badkamer en nog een polyvalente ruimte die kan dienen als berging, bureau, dressing ....
Meteen aan de woonkamer ligt het zonnige terras, met zicht op de tuin en zijn grote notenboom waaronder het in de zomer gezellig vertoeven is. Achterin de tuin staat het tuinhuis, langs het tuinhuis kan je op de oever van de Dijle.
Wilt u meer weten over deze woning? Contacteer ons snel via info@immo3000.be of via 016/50.3000.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven