U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3221 Nieuwrode

Omschrijving

** VERKOCHT ** NIEUWRODE grote woning 4 slks + tuin

** VERKOCHT ** Zoek je een budgetvriendelijke woning met werk maar ook met véél plaats en een grote tuin ? Dan is deze woning te koop voor jou in Nieuwrode centrum : op het gelijkvloers heb je een grote ruimte van 7m breed en 12m diep die je naar eigen inzicht kan herinrichten (CV en keuken en toilet aanwezig). Via het grote raam achteraan heb je zicht op het terras en de ruime tuin. Op de eerste verdieping vind je opnieuw een hele grote ruimte van 7m breed en 9m diep , waar je gemakkelijk 2 zeer grote slaapkamers en een heel grote badkamer kan in realiseren. Als je een trap steekt naar de zolder kan je nog eens 2 tot 3 extra slaapkamers bij maken. Er is al overal dubbel glas en een CV op mazout. Uiteraard kan je de woning ook in zijn huidige inrichting als handelsruimte gebruiken en erboven wonen en slapen.
Interesse ? Bel 016/603000 voor een afspraak.
Ook eigenaar met plannen voor de verkoop of verhuur van uw huis of appartement of bouwgrond ? Bel ons gerust op 016/603000 (team Linden) of 016/503000 (team Leuven) voor vrijblijvend advies, de koffie staat klaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven