U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3210 Lubbeek

Omschrijving

LUBBEEK nieuwbouwwoning HOB 5a55

Immo3000 heeft een nieuwbouw project op een perceel van 5a55 te koop in Lubbeek. De grond laat een maximale bebouwing toe van ongeveer 8x15m. Dit indicatief ontwerp voor een sleutel op de deur te bouwen woning bedraagt 2 verdiepen van elk 63 m2 + eventueel af te werken zolderverdieping. Op de 3D's ziet u een model van een pastoriewoning, maar deze kan ook opgeleverd worden in een moderne stijl.

De nieuwbouwplannen kunnen volledig op maat aangepast worden in samenspraak met u als de bouwheer. De getoonde prijs is voor de grond + deze volledig afgewerkte woning, uiteraard excl registratie grond en BTW op de constructie. Deze prijs is incl zonnepanelen, dubbel glas in PVC profiel, met K-peil lager dan 30 , architect, veiligheidscoördinator, EPB attest, keuring riolering, ventilatieverslag, etc ...

Immo3000 beschikt over tal van beeldmateriaal en het lastenboek met daarin de beschrijving van afwerking met grote keuze in materialen. Bij verdere interesse nemen we je mee naar de toonzaal en brengen we je in contact met de aannemer. Interesse in deze budgetvriendelijke nieuwbouw mét een mooie grote tuin ? Bel dan naar 016/503000 voor een afspraak op ons kantoor te Leuven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven