U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3210 Linden

Omschrijving

LINDEN grote woning + grote schuur (AL IN OPTIE)

(AL IN OPTIE) Ben je op zoek naar een grote woning te koop in Linden, liefst van al met veel extra ruimte voor je werk of hobby ? Dan is dit iets voor jou : deze hoeve met grote schuur staat op ong 12are grond.
Indeling : je komt eerst via een grote poort op de grote binnenplaats / tuin , met vooraan een grote woning, aansluitend een uitbreiding en tot slot een grote hoge schuur met 2 automatische poorten. Gelijkvloers : grote living met aansluitend grote eetplaats (mogelijks je praktijk ?), toegang naar de kelder, grote ingerichte leefkeuken en een grote badkamer. Verder heb je een ruime stookplaats en nog een grote garage, de schuur zelf kan op vele manieren gebruikt worden. Op de eerste verdieping vind je momenteel 3 ruime slaapkamers , met nog een ruimte voor het inrichten van een extra badkamer. Er is een mogelijkheid om een trap te steken naar de grote zolder. Boven het bijhuis heb je nog een grote ongebruikte zolder, de daken zijn in goede staat.
Deze mooie woning vind je pal in het centrum van Linden, op slechts enkele kilometer van Leuven (station) en kort bij alles wat je nodig hebt : winkels, scholen, kinderopvang edm.
Nu al enthousiast ? Bel 016/603000 of meld je aan via het contactformulier voor een afspraak. Vaste prijs, eerst is eerst.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven