U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3001 Leuven

Omschrijving

IN OPTIE: HEVERLEE Gerenoveerde studio ring Leuven

IN OPTIE: IMMO3000 heeft deze gezellige studio te koop op de ring van Leuven van wel 32m². Op de 1e verdieping komen we binnen in de inkomhal met inbouwkast voor jassen en schoenen. Hiernaast de nieuw geplaatste badkamer met wc, douche, lavabo en aansluitingen voor was en-droogmachine. We gaan verder naar de ruime, lichtrijke leefruimte. Keuken zelf nog te plaatsen naar wens. Zowel via de keuken als de leefruimte is er toegang tot het gezellige zuid-west gerichte terras. Ideaal voor dat avondzonnetje. De gehele beglazing werd in 2018 vervangen met hoogrendementsglas en ook de elektriciteit is conform met een volledige vernieuwde elektriciteitskast. Met deze aanpassingen is deze studio bijna klaar voor een zorgeloze toekomst. Vrije, gratis autostaanplaatsen aanwezig rondom en fietsenstalling onderaan het gebouw. Dakisolatie conform wetgeving. Zéér stevige EPC-score van 102.

Ben je op zoek naar een recent gerenoveerde studio op een steenworp van het centrum van Leuven, IMEC, of campus Arenberg? Of het nu is als gezonde investering, voor de studerende zoon/ dochter of simpelweg voor eigen bewoning? Vooral niet te lang twijfelen en bellen op 016 50 3000. Bent u ook eigenaar en u wenst ook met succes uw pand te verhuren of te verkopen? Maak dan gerust een afspraak met ons team van Immo3000. De koffie staat klaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven