U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

** IN OPTIE ** LEUVEN : Vergunde werkplaats 400m2 + hoofdgebouw

** IN OPTIE ** Immo3000 heeft een bijzonder interessant vastgoed in Leuven te koop. Het pand bestaat uit een hoofdgebouw met (potentieel) 2 appartementen en achteraan een vergunde werkplaats van +400m2. Het hoofdgebouw beschikt op het GV over een inkomhal met toegang tot het GV appartement. Dit op te frissen verdiep beschikt over 1 slaapkamer, ruime living, keuken, badkamer, bergruimte en bureau. Achteraan doorgang naar de tuin. Vanuit de inkom kan je door naar de het 1e en 2e verdiep en deze beschikt over zijn 2 verdiepen in totaal over 6 slaapkamers, 2 badkamers, grote leefruimte, ... Momenteel geregistreerd als eengezinswoning.

Via de nieuwe garagepoort links vooraan het gebouw kom je aan de achterkant van het perceel. Hier staat een grote vergunde werkplaats van +400m2. Deze omvat een spuitkabine, industriële compressor, afgesloten werkruimte, ... Het dak werd vernieuwd in 2012.

Meer info over dit interessante vastgoed? Bel snel naar 016/503000, dit pand moet je gezien hebben !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven