Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

** IN OPTIE ** LEUVEN : Vergunde werkplaats 400m2 + hoofdgebouw

** IN OPTIE ** Immo3000 heeft een bijzonder interessant vastgoed in Leuven te koop. Het pand bestaat uit een hoofdgebouw met (potentieel) 2 appartementen en achteraan een vergunde werkplaats van +400m2. Het hoofdgebouw beschikt op het GV over een inkomhal met toegang tot het GV appartement. Dit op te frissen verdiep beschikt over 1 slaapkamer, ruime living, keuken, badkamer, bergruimte en bureau. Achteraan doorgang naar de tuin. Vanuit de inkom kan je door naar de het 1e en 2e verdiep en deze beschikt over zijn 2 verdiepen in totaal over 6 slaapkamers, 2 badkamers, grote leefruimte, ... Momenteel geregistreerd als eengezinswoning.

Via de nieuwe garagepoort links vooraan het gebouw kom je aan de achterkant van het perceel. Hier staat een grote vergunde werkplaats van +400m2. Deze omvat een spuitkabine, industriële compressor, afgesloten werkruimte, ... Het dak werd vernieuwd in 2012.

Meer info over dit interessante vastgoed? Bel snel naar 016/503000, dit pand moet je gezien hebben !

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven