U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

IN OPTIE: LEUVEN Rijwoning 3 slks + tuin

IN OPTIE: IMMO3000 heeft deze gezellige rijwoning in centrum Leuven te koop. De woning beschikt over een inkomhal met vervolgens de eetkamer met open leefruimte. Hiernaast komen we in de keuken met toegang tot de badkamer met douche en wc. Via een overloop komen we nog uit op een bijgebouw en krijgen we toegang tot de rustige zuidgerichte tuin met tuinhuis. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers terug te vinden. Eenmaal door de 2e slaapkamer is er een vaste trap met toegang tot de zolderverdieping, klaar om verder afgemaakt te worden naar een 3e slaapkamer. Recent geïsoleerd, nieuwe velux en klaar om verder afgewerkt te worden naar één zeer ruime slaapkamer. Kelder aanwezig.

Momenteel wordt de gehele straat grondig aangepakt. Je krijgt dus een volledig nieuwe straat met nieuwe riolering, voetpad en asfalt. Door de recent vernieuwde hoogrendementsbeglazing (2013) en een condensatieketel is deze woning klaar om door u verder afgewerkt te worden. Liggend in het stadscentrum, op een steenworp van de E314, E40 en op minder dan 1km van scholen, bushaltes, winkels, kinderopvang en een laag KI is deze woning ideaal als starterswoning en voor de snelle beslissers!

Interesse in deze woning of een vrijblijvende waardebepaling? Neem dan gerust contact op met IMMO3000 op het nummer 016 50 3000 of vul een contactformulier in op onze website immo3000.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven