Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

IN OPTIE LEUVEN centrum vergund studentenhuis 5 kamers + tuin

VERKOCHT IN 2018! Zoekt u een huis te koop in centrum Leuven, om zelf te bewonen (tuin !) of om verder te verhuren als studentenwoning ?
Dan is deze woning ideaal : volledig verbouwd mét vergunning in 2011, bestaande uit 5 vergunde kamers. Mooi rendement op schitterende locatie. Gelijkvloers : gang, eerste grote kamer, grote fietsenstalling, aansluitend badkamer met douche en WC. Achteraan in de nieuwbouw een ingerichte keuken met aansluitend terras en toffe tuin. Kelders met nutsaansluitingen en stockagemogelijkheden. 1V : 2 zeer grote slaapkamers. 2V : 2 zeer grote slaapkamers. Alle kamers beschikken over voldoende ruimte, aangevuld met een hoogslaper. Moderne technieken : CV HR gas, PVC 2x glas. Voor meer info en een afspraak kan u terecht op 016/503000.
Wil u ook geholpen worden voor de verkoop van uw woning ? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven