U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3010 Kessel-Lo

Omschrijving

IN OPTIE: Kessel-Lo HOB 2 slks, tuin én garage

IN OPTIE: IMMO3000 heeft deze te renoveren halfopen bebouwing te koop nét buiten de ring van Leuven. We komen binnen in de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte enerzijds en de gesloten keuken anderzijds (mogelijkheid open te maken tot één grote woonruimte). Aan de achterzijde van de woning vinden we nog een apart gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met bad en lavabo. Laten we vooral de ruime tuin niet vergeten. Langs de achterzijde vinden we nog een wegje dat uitgeeft op de Platte Lostraat, ideaal voor de fietsen. Naast de woning is er de garage die uitgeeft op de achtergelegen tuin. De woning is gedeeltelijk onderkelderd, heeft dubbele beglazing, verwarming op gas met hoogrendementsketel. Laag KI = Lage jaarlijkse belasting.

Deze woning beschikt over een TOPligging met om de hoek het Michottepark en op wandelafstand van scholen, kinderverblijven, supermarkten en bushaltes. Klaar om van dit project je droomwoning te maken? Neem contact op met ons team van IMMO3000 op 016 50 3000. De koffie staat klaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven