U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3001 Heverlee

Omschrijving

IN OPTIE: HEVERLEE Conforme studentenwoning 5 slks, garage en tuin

IN OPTIE: IMMO3000 Heeft deze vergunde en volledig conforme studentenwoning te koop nét buiten de ring van Leuven met blauw kotlabel. We komen binnen door de voordeur of parkeren onze fietsen netjes in de daarvoor voorziene garage. Naast een uitgeruste keuken vinden we op het gelijkvloers nog een gastentoilet en de eerste 2 studentenkamers terug. Eenmaal de trap naar boven vinden we wederom 2 kamers, een berging en de badkamer met douche, lavabo en tweede wc. Op de tweede verdieping is er wederom een berging terug te vinden en de 5e studentenkamer. Laten we vooral niet de zuid-west gerichte tuin vergeten. Ideaal om in het zonnetje de boeken uit te halen. Dubbel glas aanwezig, HR+ ketel op gas, dak geïsoleerd en spouwmuren opgevuld (na opmaak EPC).

Deze woning beschikt over 5 vergunde en volledig conforme kamers (lees brandveilig, elektriciteit conform, binnennummering OK, vergunningen in orde en conformiteitsattest aanwezig). Ben je dus op zoek naar een studentenwoning in een rustige buurt nabij campus Arenberg, gasthuisberg en het sportkot? Neem dan snel contact op met ons team van IMMO3000 op 016 50 3000 of vul een contactformulier in op onze website. De koffie staat klaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven