Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3020 Herent

Omschrijving

HERENT renovatieproject OB 21 are

Immo3000 heeft een buitenkans renovatieproject te koop op een interessante locatie in Herent.
Het op te knappen pand uit 1991 bevindt zich op een perceel van 2041m2 en heeft een sterke commerciële ligging.
Het pand verleent zich met zijn 2 ingangen uitstekend voor het combineren van woon/werk., vrije beroepen, thuiskantoor, kangoeroe-woning, ... Op het gelijkvloers wordt vandaag 1 deel bewoond. Via de hoofdingang vooraan kom je binnen in het op te knappen gedeelte van het gelijkvloers met een grote leefruimte, aparte bureau en (vandaag) veranda / wintertuin achteraan. Bovenaan 2 overige ruimtes. Via de zij-ingang betreed je het woongedeelte met op gelijkvloers een trappenhal en garage. Op het 1e verdiep een leefruimte, keuken, badkamer en overloop. Het 2e verdiep loopt vandaag helemaal door boven de leefruimte. Het project beschikt over een solide bouwschil en voorziet daarmee een sterke basis voor het project. Achteraan het huis bevindt zich de enorme tuin met uitzicht op de achtergelegen velden. Laat je tijdens een plaatsbezoek verrassen door het potentieel ! Meer info? Mail info@immo3000.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven