U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3380 Bunsbeek

Omschrijving

Glabbeek woning 2 slks + garage (IN OPTIE)

** IN OPTIE ** Immo3000 biedt deze woning te koop aan in Glabbeek op een perceel van 2a46. Gelegen op 5 min van Tienen centrum en 10 min van oprit E40. Deze woning biedt heel wat potentieel voor een project of om snel zelf in te trekken. De keuken en badkamer zijn zeker nog in goede staat. De ruimtes binnen in de woning kunnen ook volledig met elkaar verbonden worden. Dit kan u zelf ervaren tijdens een rondleiding.

De indeling is al volgt: Op de gelijkvloerse verdieping komen we binnen via de inkomhal verbonden met een eerste leefruimte. Deze is op zijn beurt verbonden met de keuken en een tweede leefruimte. Achteraan de woning is nog een veranda voorzien die een overdekte doorgang biedt van garage naar de keuken. Aan de traphal vinden we de ruime badkamer waar nog een douche geplaatst kan worden. Via de traphal bereikt u de 2 slaapkamers bovenaan. Deze kunnen uitgebreid worden met de bergruimtes aan de zijkant.

De woning beschikt over een brede oprit met garage. Voor de poort is ook een persoonlijke parkeerplaats. De woning wordt verwarmd op stookolie. Er is ook al gedeeltelijk dubbel glas aanwezig.

Wenst u ook met succes via Immo3000 te verkopen, contacteer dan één van onze medewerkers via 016/60.30.00 of via info@immo3000.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven