U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3370 Boutersem

Omschrijving

VERKOCHT: BOUTERSEM nieuwbouw HOB 3-4 slks met zonnepanelen (E-peil: 10)

VERKOCHT: Immo3000 heeft een nieuwbouwproject in Boutersem te koop tussen Leuven en Tienen. Huidig ontwerp omvat een sleutel op de deur te bouwen woning van +-150m² bewoonbare oppervlakte (excl. zolder). De nieuwbouwplannen kunnen eventueel aangepast worden in samenspraak met de bouwheer. Er is een rustige toegang tot de woning via de Brugstraat achteraan, waar er tevens een autostaanplaats voorzien zal zijn.

We komen binnen in de inkomhal met aparte wc. We gaan verder naar de ruime open leefruimte met living, eetplaats en keuken. Naast de keuken is er een berging voorzien met aansluitingen voor was en-droogmachine. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers van 20m², 13,5m² en 12,5m², alsook de badkamer met wc, lavabo, bad én douche. Ruime zolder aanwezig die, indien gewenst, aangepast kan worden naar 4e slaapkamer.

De getoonde prijs is voor de grond + deze volledig afgewerkte woning, uiteraard excl. registratierechten op grond en BTW op de constructie. Deze prijs is incl. zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming, hoogrendementsglas in PVC profiel met aluminiumlook, condensatieketel op gas, en videoparlofoon. E-peil van slechts 10! Gezien het een nieuwbouw betreft, krijg je nog 5 jaar een vrijstelling van de onroerende voorheffing er bovenop. Bouw kan starten binnen de 3 maanden na verkoop, met een oplevering binnen het jaar!

Immo3000 beschikt over tal van beeldmateriaal en het lastenboek met daarin de beschrijving van afwerking en de keuze van materialen. Bij verdere interesse brengen we je graag in contact met de aannemer. Interesse in deze budgetvriendelijke nieuwbouw mét tuin? Bel dan naar 016/503000 voor een afspraak op ons kantoor te Leuven.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven