Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3390 Sint-Joris-Winge

Immo3000 - VIP : Exclusief appartement met TOP materialen inbegrepen (StJorisWinge) VERKOCHT

(VERKOCHT IN 2012) Immo3000 VIP aanbod : op zoek naar een exquise appartement dat met smaak en TOPmaterialen is ingericht ? Allemaal kwaliteit van Grietens Concept + Starbrook Airlines enz.
U wil 's avonds na een dag hard werken in luxe in uw zetel ploffen om te genieten van een goede fles wijn, een perfect TV beeld en glamour rond u heen , en dit op enkele kilometers van Leuven ?
Dan is dit triplex appartement echt iets voor u : Zonnig terras, inloopdouche, 1 à 3 slaapkamers (volledig verdiep + fitnessruimte + dressing) , CV gas, ingemaakte kasten, videofoon, alarm, enz. Private autostaanplaats inbegrepen, extra staanplaats bijhuren kan. StJorisWinge Gouden Kruistpunt. Bezoeken UITSLUITEND op afspraak en na voorleggen van de nodige credentials.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven