U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

** IN OPTIE ** LEUVEN penthouse + 2 terrassen (nieuwbouw)

** IN OPTIE ** Immo3000 stelt u dit nieuwbouw appartement in duplexvorm te koop in centrum Leuven. Ideaal als investering om te verhuren, of voor uw kinderen om te studeren, of voor een eerste woning voor liefhebbers van het bruisende Leuven.
Indeling : grote open ruimte met keuken, eetplaats en living, rechtstreeks toegang naar je privé terras van 12m2, omgeven door nog een groot groendak. Apart toilet. Op de verdieping vind je een ruime slaapkamer met aansluitend badkamer en een tweede terras van bijna 6m2 met opnieuw aansluitend nog een groendak. Toegang tot park "Tuin de Walque" zelfs na sluitingsuur. Alles afgewerkt met prima materialen, een ontwerp van interieur en lichtplan zijn ook al opgesteld. Centraal gelegen in Leuven en bovenaan het gebouw, in alle privacy. Gemeenschappelijke fietsenstalling. Oplevering ongeveer maart 2022.

Meer weten ? Bel 016/603000 voor een afspraak om de plannen, zowel die van de bouwpromotor (zie bijlage) als de nieuwe van de interieurontwerper in te kijken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven