Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3210 Linden

Immo3000 = officiële KeyPoint voor verkoop historisch gebouw - pastorie Linden

Bent u op zoek naar een klassewoning die nét iets origineler is ? Dit beschermd erfgoed in het groene hart van Linden is net via opbod te koop via FedNet (overheid). Omgeven door een wel zéér ruime tuin , pal in het centrum én met een eigen garage biedt deze prachtige pastorie veel mogelijkheden maar vooral véél ruimte. Uiteraard dient uw bestemming getoetst te worden met Onroerend Erfgoed. Het pand is gelegen op 5km van Leuven. Immo3000 werd aangeduid als Key-Point voor de bemiddeling in de verkoop van dit historisch erfgoed. Ons kantoor heeft ondertussen het volledige dossier met alle info over de afmetingen/voorwaarden ontvangen, de officiële biedingsprocedure van dit gemeentepatrimonium is gestart en duurt slechts enkele dagen. Opgelet : de aangeduide prijs is de instelprijs van de biedprocedure. Meer info over de bezoeken en de methode van bieden kan u bekomen via mail of via 016/603000 .

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven