U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

IN OPTIE: LEUVEN Prachtig herenhuis 4 slks

IN OPTIE: IMMO3000 heeft dit prachtig neoclassicistisch herenhuis te koop op de ring van Leuven. Smelt vooral weg bij het zien van het prachtige glas in lood op de benedenverdieping. We komen binnen in de inkomhal met authentieke muurelementen en hoge plafonds. Aparte wc met lavabo aanwezig. Een deur links geeft toegang tot de living en eetkamer die vervolgens overgaat in de halfopen moderne keuken met eetplaats. Vanuit de keuken krijgen we toegang tot de gezellige binnenkoer van de woning. Nemen we de trap naar de eerste verdieping komen we uit op een ruime slaapkamer van 22m² en badkamer van 13m². Eenmaal op de tweede verdieping vinden we wederom 2 slaapkamers van 20m² en 13m². Op de bovenverdieping nog een ruime 4e slaapkamer van 30m². In alle kamers zijn aansluitingen voorzien voor koud en warm water. Verder beschikt de woning nog over 2 ruime kelderruimtes waar we o.a. de verwarmingsinstallatie terugvinden op mazout, maar ook reeds 2 gasmeters binnenkomen. De gehele woning beschikt over 2X glas (2000) en het dak werd recent vernieuwd. Bekijk zeker de video op onze website om een volledige impressie te krijgen.

Ben je op zoek naar een ruim herenhuis met die prachtige klassieke elementen, klaar om op te frissen? Neem dan snel contact op met ons team van IMMO3000 op 016 50 3000 of vul een contactformulier in op onze website.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven