Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

LEUVEN Mooi herenhuis met 1 duplex apt en 3 studentenkamers

(VERKOCHT IN 2016) Bent u op zoek naar een klassevol opbrengstpand? Dit herenhuis met authentieke hoge ruimtes is gelegen in de groene Schapenstraat, vlakbij het Begijnhof, op wandelafstand van de ring. Het pand uit 1908 heeft haar eigenheid kunnen bewaren in de loop der jaren, maar is toch steeds aangepast naar de nieuwste noden. Het gebouw bestaat uit een duplex appartement met een gezellige woonkamer met toegang tot de binnenkoer, keuken, bureau en slaapkamer, badkamer en apart toilet. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 studentenkamers met hoogteslaper en lavabo, op de hal is een apart toilet. Op de 3e verdieping bevindt zich nog een studentenkamer met mezzanine en lavabo, een gemeenschappelijke keuken en gemeenschappelijke douche.
Ideaal als investering of uw eigen studerende kinderen.
Meer info? Bel ons op 016/50.3000.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven