Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3053 Haasrode

Omschrijving

**VERKOCHT** HAASRODE Grond in woongebied HOB 5a90

**VERKOCHT** In de recent volledig hernieuwde Blandenstraat in Haasrode staat een unieke grond in woongebied te koop. Deze bouwopportuniteit op een perceel van 590m2 biedt ruimte voor het plaatsen van een 3-gevel (HOB). Het grote perceel is zeer gunstig gelegen. Bij het heraanleggen van de straat werden de aansluitingen voor de nutsvoorzieningen reeds geplaatst. Het perceel ligt net buiten de levendige dorpskern, maar is toch zéér goed bereikbaar. De oprit naar de autostrade is minder dan 2km van het perceel vandaan. Bakkers, scholen, sportverenigingen, horeca, ... kortom alle voorzieningen bevinden zich om de hoek. Gezien de schaarste aan bouwgronden in de regio is dit een unieke buitenkans. Meer info? Contacteer Immo3000 snel via 016/603000 .

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven