U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

CHAMPAGNE-ET-FONTAINE : domein van 5 gîtes + zwembad - 24320 Champagne-et-Fontaine

Omschrijving

Droom je er al jaren van om naar het zonnige zuiden te trekken om er één of meerdere gîtes uit te baten ? Dan hebben we voor jou hét ideale complex gevonden. Deze charmante boerderij in het hartje van de Zuid-Charente werd in 2008 namelijk omgebouwd tot een volwaardig domein met 5 (!) zelfstandige vakantiewoningen. De huidige eigenaars bewonen momenteel één van deze woningen permanent en verhuren de 4 andere gedurende het volledige vakantieseizoen. Een booming business waarbij de vraag constant blijft groeien, deze streek rond Bordeaux is immers in 8u te bereiken met je eigen wagen of in enkele uren met de TGV.
De gîtes tellen 1 tot 3 slaapkamers en hebben uiteraard elk een eigen gezellige woonkamer, een badkamer en een WC , dit alles mooi afgewerkt én met vernieuwde daken. Op een terrein van meer dan 7.600 m² krijg je hier heel wat privacy en ook het bijhorende zalige uitzicht. Het zwembad draagt ook bij tot deze idyllische setting voor de warme zonnige zomerdagen die in de Charente & Dordogne zo talrijk zijn.
Deze topper is een gouden opportuniteit die je niet vaak zal tegenkomen. Meer weten ? Bel 016/203000 voor een afspraak of stuur je coordinaten en referentie FR1808 naar immosud@telenet.be en we proberen je via ons lokaal team te helpen met een aankoop in deze toffe streek.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven