U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

Voor een afspraak bel 016/60.30.00 of 016/50.30.00

3000 Leuven

Omschrijving

** VERHUURD ** LEUVEN Luxe 1-slk app (bemeubeld) op TOPlocatie

** VERHUURD ** Let op: verhuur start ten laatste op 1/06/2021.Immo3000 Heeft dit luxe-appartement te huur in het centrum van Leuven. We parkeren de fiets in de afgesloten ruimte voor de woning en komen binnen op de eerste verdieping in de leefruimte. Hiernaast de keuken met elektrisch vuur, vaatwasser en lavabo. Aparte wc aanwezig. Op de tweede verdieping vinden we de slaapkamer terug met wasmachine en inloopdouche. Verschillende inbouwkasten aanwezig.

Wat vooral opvalt is de hoogwaardige afwerkingsgraad in het appartement; parketvloeren, dimbare philips-lichten en hoogrendementsglas in het gehele appartement. Geen gemeenschappelijke kosten. Elektriciteit, gas en water apart. Bovendien is al het meubilair én het abonnement voor digitale tv en internet inbegrepen in de huurprijs! Let op: verhuur start ten laatste op 1/06/2021.

Op zoek naar een appartement in het centrum van Leuven nabij de campus sociale wetenschappen, het heilig hart ziekenhuis en op een kwartiertje wandelen van het station? Twijfel niet langer en neem contact op met ons team van IMMO3000 of vul een contactformulier in op onze website. Bent u ook eigenaar en u wenst ook met succes uw pand te verhuren of te verkopen? Maak dan gerust een afspraak met ons team van Immo3000. U kan ons bereiken via 016/503000. De koffie staat klaar.

Apartment for rent in the city centre. Locked bike parking in front of the entrance. Completely furnished apartement (including pots and pans, cutlery, washing mashine, bed, mattress,...). Internet and television included. Private meters for electricity, gas and water on own expense. Rent starts on 1/06/2021 at latest.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Immo3000 - Vastgoed in en rond Leuven