Ons werkgebied Vorig werkgebied Volgend werkgebied
logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
loading
Ook als eerste verwittigd worden ?
Word fan van Immo3000 op facebook

Welkom op onze website

Immo3000 is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in en rond 3000 Leuven, en werd opgericht door ir. Willem Vandevelde.

Met zijn ervaring en zijn achtergrond als ingenieur , BIV erkend vastgoedmakelaar en VEA erkend energiedeskundige is Willem zeer goed geplaatst om niet alleen de eigenaars te adviseren en te begeleiden in de verkoop van hun pand, maar ook de kopers bij te staan in de vragen die zij dikwijls hebben omtrent mogelijkheden en kostprijs van aanpassingen en verbouwingen.

Wij hopen dat U bij Immo3000 snel uw nieuwe stek en/of de service vindt die U zoekt, en dat we elkaar binnenkort mogen ontmoeten.

Willem Vandevelde & team

NIEUWS

GEZOCHT : extra makelaar inkoper/verkoper
Immo3000 wil verder bouwen op haar groeiend succes, en gaat op zoek naar een extra kracht in haar kantoren te Linden en Leuven.
Ben je erkend makelaar met BIV n°, en ben je op zoek naar een (nieuwe ?) commerciële uitdaging in een goed draaiend kantoor met een sterke reputatie, en wil je jezelf bewijzen in een te overleggen regio, stuur dan je CV en motivatiebrief naar directie@immo3000.be

Meer weten ? Bel de zaakvoerder rechtstreeks op 0497/144400

Snelzoeken


  Bezoekers

Pand in de kijker